Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
    Mury днеска на красно село
    Aууууу ти ли беше спрял отстрани на пазара,като румънец в карпатите
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Е как не мога да оставя приятелката да се намокри
      Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
      BMW F13 M6
      BMW X6 3.5d
      Mini cooper r56 lci
      Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Абарт-а с полирани жанти..на Емил Марков

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
          Абарт-а с полирани жанти..на Емил Марков
          Ех, пак ме излови!
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
            Ех, пак ме излови!
            Алкохолик ....
            Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Тунингована 145ца с клубен стикер на задното стъкло на Шипченски проход, около 19 часа днес.
              ...

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                Ранобудничето засечено преди 30 мин. на Г.М. Димитров, даже и помахах плахо, но дали ме видя?Аз бях в сребриста 156.
                Ти па само и махаш плахо...)
                Аз ония ден я гоня из кв. О.К....настигам я, и е поздравявам ..
                п.п...макар, че нещо се нашашка....не ме позна....ама време мина)
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Вчера на околовръстното на Добрич имаше една черна 146-ца в канавката. Естествено спрях да помогна понеже бях с един от нашите багери, та викам да го изтегля набързо, ама пича се беше обадил на пътна помощ. Понеже беше на завой, набързо се изнесох за да не се натресе някой върху нас. Та ще се познае ли някой?
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Днес се разминах с една 33ка бяла,втора серия.По пътя Бачково-Асеновград.С пловдивски номер.Нека собственика ако чете да се обади.Незнаех че имаме такава във града.Аз бях с моята-червена 3та серия.

Comment

• Днес по обяд ,зад Аладина в Света Троица ,светло синя 155-ца с клубен стикер и номер СА --15 или нещо от сорта.
                      156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• Вчера Стоян Георгиев беше засечен на кръстовището на Куклата и Шипченски към 19:30. Разминахме се и се изгледахме..
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Преди около час - между с.Железница и с.Бистрица - задминах светло сива 147-ца фейс-лифт. Мерси за колегиалното поведение!!
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                            Вчера Стоян Георгиев беше засечен на кръстовището на Куклата и Шипченски към 19:30. Разминахме се и се изгледахме..
                            колега, вече не поздравявам всеки с алфа, защото знаеш колко много хора, които не знаят какво карат ги карат, а ме мислят за луд
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              колега, вече не поздравявам всеки с алфа, защото знаеш колко много хора, които не знаят какво карат ги карат, а ме мислят за луд

Ти що си карал колата,като ти казах да не я караш
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Я да си каже кой си продава сребристата 145 ца за 2 и дребни
                                Вчера беше кацнал на П. Каравелов с/у Озеленяване.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X